In Kopenhagen is ontzettend veel te beleven. Het is een aanrader voor een gave en veelzijdige citytrip. Naast alle bezienswaardigheden die je er kunt bezoeken zijn er ook een aantal hotspots die je zeker niet mag missen! Breng een bezoekje aan deze tentjes en je ervaart het echte, Deense stadsleven. Van lunchtentjes tot interieurdesign, van kledingzaken tot muziekcafé’s. Wij hebben de gaafste hotspots van Kopenhagen voor je uitgezocht en op een rijtje gezet. Bezoek onderstaande hotspots zeker wanneer je in Kopenhagen bent!

  1. Café Taenk

Op zoek naar een leuk lunchtentje? Café Taenk is een van de favorieten van de locals. Het is een fijne plek waar het niet al te druk is, de meeste toeristen kennen deze plek helemaal niet. Je kunt er heerlijk lunchen. Het concept is apart. Kruis een aantal gerechten aan die je interessant vindt, de keuken zal hierna een compleet menu voor je in elkaar flansen en je krijgt van ieder gekozen gerecht iets op tafel. Zeker wanneer je met meerdere personen bent is dit hartstikke leuk, er is voor iedereen wel iets! Neem een lekker kopje koffie en kom even tot rust tijdens je drukke citytrip.

 

  1. Kaktus København

Natuurlijk gaan we er niet van uit dat je in Kopenhagen bent om nieuwe planten te kopen, maar toch moet je dit winkeltje even binnen gaan. De Denen zijn ontzettend goed in alles wat met interieur te maken heeft, ze begrijpen het als geen ander. Doe inspiratie op bij Kaktus København en ontdek alle verschillende soorten cactussen die er zijn. Je kunt er ook allerlei leuke potjes, printjes en andere botanische items shoppen!

 

  1. Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is een bijzondere kledingwinkel. Het is begrijpelijk dat je de kledingzaken overslaat als je een stedentripje maakt, maar deze winkel is uniek. De volledige benedenverdieping is roze. Het plafond, de vloer, de muren, het interieur, de decoratie, alles is roze en nog eens roze! Kijk je ogen uit en shop ondertussen toch nog wat gave outfits van onder andere het Deense kledingmerk Wood Wood.