Hoe haal je het meeste uit je reis naar Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Als je een reis naar Disneyland Parijs plant, ben je hier aan het juiste adres! De magische wereld van Disney wacht op je in Parijs en het kan overweldigend zijn om uit te zoeken wat je eerst moet doen. Maar maak je geen zorgen – wij staan achter je. Hier zijn enkele tips om het meeste uit je tijd in Disneyland Parijs te halen.

Plan vooruit

Vooruit plannen bespaart je veel tijd en geld tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs. Boek je kaartjes online zodat je de wachtrijen kunt overslaan, koop maaltijdplannen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van eten gedurende de dag, en haal souvenirs voordat je het park bezoekt zodat je lange rijen aan het eind van je bezoek kunt vermijden.

Tip: openingstijden Disneyland Parijs

Profiteer van FastPass+

Disneyland Parijs heeft een nieuw systeem geïntroduceerd voor degenen die op zoek zijn naar kortere wachttijden op hun favoriete attracties. Met FastPass+ kunnen bezoekers een venster van een uur reserveren voor attracties, zodat ze meer tijd kunnen besteden aan verkennen in plaats van wachten in de rij. Deze service is gratis bij de entree en vereist geen reservering vooraf – kom gewoon 10 minuten voor het gereserveerde venster bij een deelnemende attractie aan en geniet van het overslaan van de wachtrij!

Mis de ontmoetingen met personages niet

Geen reis naar Disney is compleet zonder het ontmoeten van enkele geliefde karakters! Van Mickey Mouse zelf, helemaal tot Daisy Duck, zijn er genoeg mogelijkheden voor foto’s door het hele park. Bekijk het dagelijkse schema wanneer je binnenkomt, zodat je weet wanneer en waar elk personage gedurende de dag zal zijn. Misschien kun je zelfs handtekeningen krijgen van enkele van je favorieten!        

Uitgelicht: Disneyland Parijs plattegrond

Conclusie:

Een reis naar Disneyland Parijs is zeker een magische ervaring als geen ander. Met deze tips in de hand zou je goed uitgerust moeten zijn om het meeste uit je bezoek te halen met minimale stress of gedoe. Plan zeker vooruit, maak gebruik van FastPass+, en mis al die ontmoetingen met personages niet – ga nu verder en maak enkele fantastische herinneringen! Bon Voyage!