Perfecte bestemmingen voor een roadtrip met vriendinnen

Eens in de zoveel tijd is het weer tijd om maar eens lekker op uit te trekken. We zijn allemaal wel toe aan een beetje ontspanning en avontuur. Mensen doen op allerlei verschillende manieren op een eigen manier aan ontspanning. De een gaat lekker in de tuin werken, de ander zit graag op een terras, en weer andere mensen gaan er graag op uit met vriendinnen op een roadtrip of een citytrip bijvoorbeeld. Er zijn vele bestellingen die ideaal zijn voor een roadtrip met vriendinnen. Als we kijken naar Europa bijvoorbeeld, springen er al snel een aantal steden boven uit. Een zeer populaire bestemming voor een geweldige reis ervaring, zoals een stedentrip, is Parijs.

Populaire steden

Parijs heeft het allemaal. In Parijs kun je uitstekend shoppen met je vriendinnen. Parijs wordt ook wel de mode hoofdstad van Europa genoemd, ja zelfs wel van de wereld. En dat is niet voor niets. Het barst ervan de boetiekjes en modehuizen van internationale faam. Je kunt er terecht voor alle grote merken op het gebied van mode. Maar ook als je juist op zoek bent naar iets unieks, iets waar niet iedereen in loopt, kun je terecht in allerlei kleine verscholen winkeltjes in de kleine straatjes waar de toeristen niet komen. Ook is Parijs de ideale bestemming om eens lekker op het terras te gaan zitten met je vriendinnen. Op elke hoek van de straat vind je meerdere terrassen waar je plaats kan nemen voor een lekker hapje en een drankje. En waar je je dan ook begeeft in de stad, er is overal een prachtig en uniek uitzicht door de schitterende architectuur die de stad Parijs rijk is. Ook kun je er perfect terecht voor allerlei soorten musea. Of je nu houdt van oude kunst of juist hele moderne zaken, in Parijs heb je het allemaal binnen handbereik.

Milaan

Als een geweldige reis ervaring in Parijs nog niet voldoende is, kun je vervolgens doortrekken naar Milaan in voor een roadtrip in Italië. Milaan staat bekend om zijn typische Italiaanse barretjes en restaurants. De meeste Milanezen ontbijten dan ook niet thuis, maar doen dit in een zogenoemde koffiebar. Dit is doodnormaal voor de mensen daar en een geweldige ervaring voor de mensen die er heen gaan. Natuurlijk kun je er ook fantastische monumenten bekijken, zoals de grote Kerk op de markt en het overdekte historische winkelcentrum wat daaraan grenst.